OM SVALK

Processed with VSCO with f2 preset

Fokus på beslag og skinner til skydedøre og skydeporte

Svalk leverer et bredt velassorteret sortiment, med særlig fokus på beslag og skinner til døre, indbygningskarme- og skabe, glas samt porte op til 2000kg. Vi er toneangivende på markedet indenfor nicheprodukter af specielle beslags typer ligesom det er en naturlig del af vores DNA at servicere reservedele til alle leverede beslags sæt fra Svalk.

Vi tilgodeser den professionelle håndværker, ved at tilbyde specielle løsninger på indbygningsskabe, døre og port løsninger samt øvrige specielle opgaver og ønsker. Som naturligt tilbehør findes et stort udvalg af skåle, greb, dør- holdere, stop og tillukker. Vi tilpasser løbende vores produkter og produktudvalg til slutforbrugernes fremtidige krav og behov hvad både angår design og funktionalitet.

Vores sortiment indeholder derudover et bredt udvalg af både gips- og fliseværktøj, samt børstetætningslister, svingdørs- og svejsehængsler.

I samarbejde med C-TEC, specialister i byggematerialer, tilbyder vi markedets bedste produkter til vedligehold, renovering og byggeri.

Svalk Handels ApS
Mårslet Byvej 18
DK 8320 Mårslet

CVR Nr. 84787515

Kontakt
86 29 09 00

svalk@svalk.dk

 

Åbningstider
Mandag – Torsdag:  
Fredag:                     

08:00-16:00
08:00-13:00

Outlet
Besøg vores outlet:

svalk-outlet.dk