MEDARBEJDER NYHEDER

Annette Hermansen har efter 6½ år i Svalk handel, valgt nye udfordringer uden for Svalk. Annettes tidligere distrikt vil fremover varetages af Morten Carlsen og Claus Ulrik Nielsen. Både Morten og Claus har gennem en lang årrække, en solid baggrund og erfaring som sælgere af Svalk produkter, i henholdsvis Nordjylland og Sjælland.  Det bliver derfor en nem og glidende overgang, for vores forhandlere i Annettes gamle distrikt, når Morten og Claus pr. 1/3-21 overtager forhandlerne. Morten tiltræder det midtjyske, således han dækker hele Nord- og Midtjylland og Claus vil fremover, udover Sjælland, varetager forhandlerne på Fyn samt det sydlige Jylland.

Claus Ulrik Nielsen vil udelukkende have fuld fokus på sit nye distrikt og Johannes Nørup vil således varetage samtlige af Svalk´s eksportmarkeder.

Vi har derudover, den 1.2-21 ansat Gitte Overgaard som ny indkøber. Gitte har en lang og solid baggrund indenfor indkøb fra bla. Dansk Supermarked Group og vi glæder os rigtig meget til det fremtidige samarbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *