Om os

Om Svalk

Forhandlere

VELKOMMEN

SVALK TIL DIG SOM TÆNKER KVALITET.

 

Klavs Nørup Hansen grundlagde Svalk i 1978.

Svalk Handel ApS er en engrosvirksomhed, som sælger produkter i høj kvalitet til isenkræmmere, tømmerhandlere og byggemarkeder i Skandinavien, Irland og Tyskland.

 Vi leverer et bredt velassorteret sortiment, med særlig fokus på beslag og skinner til døre, indbygningsskabe og porte op til 2000kg.

Vi er toneangivende på markedet indenfor niche produkter af specielle beslags typer ligesom det er en naturlig del af vores service at få reservedele til alle de leverede beslags sæt fra Svalk. 

Vi tilgodeser den professionelle håndværker, ved at tilbyde specielle løsninger på indbygningsskabe, døre og port løsninger samt øvrige specielle opgaver og ønsker. Som naturligt tilbehør findes et stort udvalg af skåle og greb. Vores produktpakke indeholder ligeledes et bredt udvalg af både gips- og fliseværktøj, til både håndværkeren og "gør det selv folket".

Med innovation som nøgleord, tilpasser vi løbende vores produkter og produktudvalg til slutforbrugernes fremtidige krav og behov hvad både angår design og funktionalitet.

Seneste revolutionerende produkt er et unikt tætnings- og klæbemiddel CT1 som i en og samme tube erstatter lignende produkter. 

 

 

 

Klavs Nørup Hansen

Klavs Nørup Hansen

Svalk´s grundlægger

Nyheder

27.07.17 -  Retro beslag

Nyhed fra SVALK 

 

Ret... Læs mere

27.07.17 -  Låsekasse til skydedør

Låsekasse

Læs mere

Nyhedarkiv

Kontakt os

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt os gerne.

Bliv ringet op
Indtast dit telefonnummer, så vil vi ringe dig op hurtigst muligt

Du er også velkommen til at kontakte os på:

86 29 09 00

svalk@svalk.dk
 

Adresse

Svalk Handel ApS

Mårslet Byvej 18

DK-8320 Mårslet

 

Telefon: +45 86 29 09 00

Telefax: +45 86 29 39 44

E-mail: svalk@svalk.dk

 

Find vej med Google Maps